Results 1 to 6 of 6

Thread: thebus.org not working?

  1. #1

    Default thebus.org not working?

    their page is working but a month later typing in thebus.org still gets an error page instead of a hookup, yet other links get in ...anyone else in this twilight zone?
    google something up and you're in http://www.thebus.org/route/routes.asp

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    In retirement
    Posts
    428

    Default Re: thebus.org not working?

    The link is http://www.thebus.org/. You need the www in there. I guess their website is not set up to make the leap from http://thebus.org/ to http://www.thebus.org/
    "Reason is not automatic. Those who deny it cannot be conquered by it. Do not count on them. Leave them alone."
    Ayn Rand

  3. #3

    Default Re: thebus.org not working?

    Quote Originally Posted by 68-eldo View Post
    The link is http://www.thebus.org/. You need the www in there. I guess their website is not set up to make the leap from http://thebus.org/ to http://www.thebus.org/
    that would be odder cos it never needed the www before this year

  4. #4
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Honolulu, Hawaii
    Posts
    10,204

    Default Re: thebus.org not working?

    Ron I have the following questions:

    1) Which web browser are you using?
    2) Are you using a computer or a smartphone to access this web site?
    3) From that same device are able to access other web sites?

    For myself I was able to access thebus.org from my home Windows desktop system using Google Chrome. However it does say Not Secure to the left of thebus.org.

  5. #5

    Default Re: thebus.org not working?

    Quote Originally Posted by helen View Post
    Ron I have the following questions:

    1) Which web browser are you using?
    2) Are you using a computer or a smartphone to access this web site?
    3) From that same device are able to access other web sites?

    For myself I was able to access thebus.org from my home Windows desktop system using Google Chrome. However it does say Not Secure to the left of thebus.org.
    Chrome is the browser on my laptop, I have 0 issues otherwise, just this persistent quandary when typing in the basic URL minus www

  6. #6
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Honolulu, Hawaii
    Posts
    10,204

    Default Re: thebus.org not working?

    I tried typing thebus.org from my Firefox browser I got the same problem as Ron. However when I did it from my Google Chrome it worked only because on Google Chrome has a bookmark entry to it (Firefox didn't) and it has listed as www.thebus.org.

    I can't speak why the change happen, however I can suggest you could do a bookmark for it.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •